3# СЕРУМ ЗА МИГЛИ LATISSE

Latisse се препоръчва за жени, които биха искали да имат по-дълги, по-дебели и по-силни мигли. Продуктът е благоприятен главно поради бързия му начин на работа. Истината е, че Latisse може да се възприема като доста специфичен серум за мигли.

Начинът на прилагане на Lattise се различава от начина, по който се прилагат други подобни продукти. Единственият елемент, който остава един и същ, е необходимостта от отстраняване на грима преди поставянето на Lattise върху клепачите. За да се постави е необходима четка с плосък връх. Една капка на серума за мигли трябва да се изстисква върху апликатора. След това продуктът трябва да бъде разпределен по линията на миглите на горния клепач. Когато това е направено успешно, трябва да се вземе друг апликатор, за да се постави серума на втория клепач. Истината е, че не е необходимо прилагането на Lattise на долния клепач, тъй като продуктът ще намери пътя си, за да го достигне.

Поради тази причина, серумът за мигли трябва да се постави преди лягане.

Първите ефекти се получават след около четири седмици след първото му прилагане. По време на останалата част от лечението миглите стават по-дълги и по-плътни. Миглите изглеждат по-пълни, по-голями, по-красиви, и леко извити. За съжаление, резултатите не остават за дълго – те са склонни да изчезнат след два месеца от последното прилагане.

Друг недостатък е, че не всеки може да се възползва от Latisse. Това се отнася за всички бременни и кърмещи жени, както и тези, които са страдали от сериозни заболявания. По принцип, непълнолетен не се препоръчва да използва Latisse. Когато става дума за хора, които имат чувствителна кожа около очите,и тези, които са под дерматологични грижи или тези, които са алергични към някои вещества, трябва да се консултират с лекар и да се обсъди готовността да бъдат подложени на лечение с Latisse. Истината е, че серума за мигли може да причини раздразнения като, например, болка в очите, спукани капиляри по клепачите и зачервяване на очите.

Latisse е затворен в малка бутилка, която съхранява 3 милилитра серум за мигли. Такова количество стига за около четири месеца на лечение. Освен това, дозата на козметичния продукт е изключително лесна, тъй като бутилката е проектирана по такъв начин да се разпространява само една капка от продукта, която се използва за едно приложение.

ПЛЮСОВЕ

  • Удължава и подобрява плътността на миглите
  • Лесно нанасяне
  • Лесно дозиране

МИНУСИ:

  • Ефектите приключват бързо
  • Дразни
  • Не е ефективен