4# СЕРУМ ЗА МИГЛИ RAPIDLASH

Серума за мигли Rapidlash е предназначен за по-къси и отслабени мигли. Той се продава в сребърна бутилка, която може да се сбърка със спирала. Капацитетът на бутилката се равнява на 3 мл, което е достатъчно за покриване на 6-месечно лечение. Сребърното шишенце е опаковано във виолетова кутия, която има дръжки.

Когато става въпрос за прилагането на Rapidlash, то трябва да се провежда всяка вечер, докато се получат желаните резултати. След това, продуктът трябва да се поставя няколко пъти на седмица. За да се приложи серума за мигли Rapidlash, вие трябва да използвате приложената четка, която е със заострен край. С помощта на четката трябва да се направи линия на горната и долната основи на миглите. Нещо повече, продуктът бързо се абсорбира и не се спуска в очите. От друга страна, от решаващо значение е да се прилага козметиката внимателно, просто да не се поставя четката в очите.

При такова обстоятелство, Rapidlash може да причини раздразнения като смъдене, сърбеж, зачервяване и сълзене.

Първите ефекти на лечението са видими след около шест седмици от редовното поставяне на Rapidlash. За крайния резултат ще трябва да изчакате почти до самия край на лечението. Най-общо казано, благодарение на Rapidlash, миглите са по-дълги, по-дебели и по-хубави. Нещо повече, те стават извити и достатъчно дълги, за да достигнат почти горната зона на гънките. За съжаление, понякога е трудно миглите да се ориентират и дори една спирала не помага с тази задача. В действителност миглите са склонни да се насочват в различни посоки и да се превърнат просто в непокорни.

Друго нещо, което трябва да посоча, е че резултатите, постигнати в резултат на лечението с Rapidlash не са дълготрайни. Те изчезват след три месеца след датата на последното поставяне. Нещо повече, подновяване на лечението не генерира никакви огромни резултати. Изглежда, че миглите стават резистентни към серума Rapidlash. Поради тази причина, може да ползвате отново продукта, само за да направи миглите ви хидратирани, подхранени и добре обгрижени.

ПЛЮСОВЕ:

  • Удължава, извива и подобрява плътността на миглите
  • Лесно нанасяне
  • Хубава опаковка
  • Овлажнява и подхранва миглите

МИНУСИ:

  • Може да предизвика раздразнения
  • Ефектите изчезват бързо
  • Миглите стават резистентни към веществата в Rapidlash