БЕЗОПАСНИ ЛИ СА СЕРУМИТЕ ЗА МИГЛИ?

Когато решите да закупите мигла балсам, ние с нетърпение в спора за безопасност в много тясно сътрудничество. Бихме искали продуктът да работи, както е обещано, но тя трябва да бъде безопасна и нежна към кожата ни, както добре.

Прилагане

Повечето от серумите за мигли имат една малка, остра четка, с помощта на която ние прилагаме серума върху линията на миглите. Консистенцията на продукта е обикновено течност или гел като това не би трябвало да попада в окото. От първостепенно значение е да сме много внимателни при използване на серуми за мигли, тъй като те са само за външна употреба. Ако продуктът попадне случайно в очите, може да причини дразнене на очите, зачервяване или може да ви даде усещане за парене. В този случай изплакнете очите си обилно с хладка вода. Ако проблемът продължава, свържете се с вашия личен лекар, за да получите допълнителни съвети.

Друг тип апликатор прилича на спирала.

Тези серуми за мигли климатици са много по-безопасни, но и по-малко ефективни. Четката трябва да покрие с тънък невидим слой миглите без да ги слепва и без да оставят бели следи по тях. Независимо от метода на приложение и формата на четката, всеки серум за мигли може да се използва и за вежди, ако е необходимо.

Съхранение

Тубата на серума за мигли трябва да бъде плътно затворена, така че няма достъп на въздух до продукта. Избягвайте използването на серума за мигли върху заразено око, тъй като може да доведе до растеж на бактерии вътре в тубата и може да се разпространи заразата върху другото око. Да се ​​съхранява на сухо и хладно място, далеч от деца.

Кой не може да използва серум за мигли?

Повечето от продуктите не предизвикват никакви странични ефекти и са безопасни за употреба от жени и мъже. Въпреки това, бременните и кърмещите жени, както и тези, които се подложи на химиотерапия лъчетерапия трябва да избягват използването на серуми за мигли. Ако не сте сигурни дали продуктът е безопасен за кожата ви, тествайте малко количество на гърба на китката си. Ако се появи нежелана реакция, не използвайте продукта върху миглите ви защото кожата ви вероятно ще реагира по същия начин.