1# СЕРУМ ЗА МИГЛИ NANOLASH

nejlepří řasový kondicionér Nanolash

Първият серум за мигли, който заслужава признание е Nanolash. Той е много популярен подобрител на миглите в САЩ и от скоро може да се купува в Европа. Nanolash може да се използва от всеки, който би искал да подобри състоянието на миглите, без да страда от никакви странични ефекти.

Nanolash трябва да се използва само веднъж дневно върху чиста и суха кожа. За да получите най-добри резултати прилагайте Nanolash върху горната линия на миглите преди лягане. Опитайте се да поставите серума където миглите излизат от кожата, така че активните вещества да могат лесно да проникнат в корените на миглите.

Апликаторът е доста малък и остър и формулата е течна, което прави лечението приятно и бързо. Ако кожата се подготвена, Nanolash се абсорбира в рамките на две минути, без да оставя мазен или лепкав филм върху клепача. Лечението продължава 5 седмици, но първите резултати могат да бъдат наблюдавани в рамките на 14 дни от системното използване. След като лечението приключи, е добре да се използва Nanolash два пъти седмично, за да се поддържат резултатите, така че миглите продължават да растат дълги и силни.

Nanolash драстично подобрява растежа на миглите и това продължава през цялата им фаза на живот.

Миглите стават по-силни, по-здрави и по-лъскави след първия месец на употреба. Миглите увеличават дължината си с 58% и можем да наблюдаваме 30% повече бебешки мигли да растат през първия месец на лечението.

Nanolash е безопасен и не предизвиква никакви странични ефекти, което не се отнася за много серуми за мигли. Продуктът е богат на хидратиращи цветове от портокал и манго и екстракт от хвощ.

Серумът за мигли идва в класическа, матирана бутилка в черен цвят. Лъскавите, сребърни букви на тубата правят продукта класен и по никакъв начин не е проявен лош вкус.

ПЛЮСОВЕ

  • Удължава и укрепва миглите
  • Насърчава растежа на нови мигли
  • Работи невероятно бързо
  • Без никакви странични ефекти
  • Може да се прилага лесно и без усилие
  • Идва с удобен и прецизен апликатор
  • Опакован в запечатана кутия за хигиенни причини

МИНУСИ

  • Nanolash е необходимо да се използва системно в продължение на 5 седмици

Сайт : www.nanolash.bg