5# СЕРУМ ЗА МИГЛИ REALASH

Подхранване и допълнителни грижи за миглите са основните функции на серума за мигли Realash. Съставки като глицерин, екстракт от невен, екстракт от листа на хвощ и много други висококачествени вещества са отговорни за подхранването на миглите.

Нещо повече, Realash също е в състояние да удължи миглите. Въпреки, че удължаването не е извънредно, миглите стават хидратирани и пълни с живот. Нещо повече, консистенцията на продукта заслужава аплодисменти, тъй като тя не е твърде гъста. Въпреки това, неквалифицирани потребители могат да изпитат някои проблеми, свързани с прилагането, тъй като козметиката може да капе от апликатора.

С оглед на това, човек трябва да изпълнява прости, груби движения, за да прилага Realash върху горните клепачи безотказно. Повечето потребители също са омагьосани от опаковката.

Обикновена картонена кутия в бяло и синьо, съдържаща бутилката стои горда от себе си, заобиколена с други медикаменти.

Въпреки че Realash може да бъде свързан с един вид лечение с отвари, продуктът може да причини дразнене в началото на лечението. Истината е, че възможността за дискомфорт е доста вероятна. Освен това, ефектите, които се очаква да бъдат произведени не винаги са постигнати в 100%. Това може да бъде свързано с личните предразположения и реакция на тялото към състава на Realash.

Realash INCI: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

ПЛЮСОВЕ:

  • Сравнително удължени мигли
  • Подхранване и грижа за миглите
  • Съвместимост
  • Опаковка

МИНУСИ:

  • Висока вероятност от дразнене
  • Трудно приложение
  • Не се достигат 100% ефекти