ЗАЩО СА ЕФЕКТИВНИ СЕРУМИТЕ ЗА МИГЛИ?

Ние трябва да имаме причина за закупуване на серум за мигли. Осъзнавайки, какви са вашите нужди, може да има по-добър шанс да се избере най-подходящия продукт. Как да не се изгубитеи да бъдете залети от десетките серуми за мигли? Следвайте нашите съвети и пазаруването на серум за мигли няма да ви създаде главоболие.

При закупуване на серум за мигли имаме два избора на серуми за мигли. Каква е разликата?

Начин на нанасяне
Едития тип серуми за мигли имат четката на спирала и те трябва да се прилагат по дължината на миглите. Не рядко, те съдържат L-карнитин, който възстановява структурата на миглите. Благодарение на системното използване, миглите стават по-силни и лъскави. Те не са толкова сухи, както преди, и стават по-здрави.

Втория тип серуми за мигли имат остра четка, която разпределя продукта точно върху линията на миглите. Серумът за мигли достига фоликулите и работи от вътре. Той укрепва и подхранва корените на миглите и насърчава здравословния растеж на миглите. Освен това, ако серума за мигли се прилага систематично, започват да растат нови мигли от един фоликул. За кратък период миглите са по-плътни и по-пълни. Фоликулите са в състояние да произвеждат мигли и да се постигне оптимална дължина на миглите и дебелина. Тези серуми за мигли са по-скъпи, но цената е оправдана. Миглите ви ще бъде много по-дълъги и по-плътни.

Ако миглите ви вече са дълги, но искате само да се подобри състоянието им след горещо лято, ще ви хареса начина, по който работят стандарните серуми. Въпреки това, ако миглите ви са къси и чупливи, ще трябва да закупите по-скъпия продукт.

Независимо кой серум за мигли ще изберете, той ще работи само при условие, че се използва систематично. За да се гарантира, че получавате най-доброто от продукта, винаги го прилагайте върху чиста и суха кожа. Повечето от подобрителите трябва да се използват преди лягане, така че активните вещества в да имат цялата нощ, за да работят върху фоликулите на миглите.

Първия тип серуми не са скъпи и те трябва да струват под € 10. Втория тип серуми струват от € 25 нагоре. Повечето серуми за мигли може да гарантират, че миглите ще бъдат с 30% по-дълги за срок от 5 седмици, но те трябва да струват не повече от 50 €.