КОЯ Е ПРИЧИНАТА СЕРУМА ЗА МИГЛИ ДА ЗАЛУЖАВА ЦЕНАТА СИ – ОПАКОВКАТА?

Колко пъти ви се еслучвало да закупите козметичен продукт само защото има добра опаковка? Обзалагам се, че поне веднъж. Бихте ли си купили серум за мигли защото изглежда добре? Ситуацията тук е малко по-различна.

Когато се опитваме да купим блясък за устни или червило, опаковката може да бъде много важен фактор, който може да ни убеди да купим продукта. С всякакъв вид козметика за очи ние сме по-внимателни и поставяме безопасността на първо място.

Кожата около очите е много чувствителна и ние не искаме да поемем риск, че нещо не е наред и може да се случи.

При избора на серум за мигли ние сме склонни да гледаме за класни, елегантни опаковки. Ние обичаме, когато продуктът е запечатан, което означава, че той никога не е бил използван преди това. Най-лошото нещо, което може да се случи, е закупуването на сенки за очи от магазин и след като се приберете вкъщи да откриете, че някой вече ги е ползвал преди вас.

Освен това, опаковани в най-различни цветове, изработени от евтина пластмаса ни правят доста подозрителни по отношение на самия продукт. Ние избягваме опаковки с лош вкус и ние вземаме нещо с тонизиращи, неутрални цветове.

Производителите на серуми за мигли правят всичко възможно, за да спечелят доверието на потенциалните им клиенти. Повечето от тези продукти се предлагат в елегантни туби и кутии, които не изглеждат непреодолимо смущаващи.

Ще повлияе ли опаковката на нашите търговски преференции? В някаква степен да. Въпреки това, тя не играе толкова важна роля, когато ние избираме продукти за грижа за очите.