СЕРУМИ ЗА МИГЛИ- ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Трябва да сте се сблъсквали с името „серум за мигли“ много пъти. Ако все още не знаете какви са те и как да ги използвате продължавайте да четете.

КАКВИ СА СЕРУМИТЕ ЗА МИГЛИ

Серумът за мигли е козметичен продукт, който помага миглите да растат дълги и гъсти. Основната роля на серумите за мигли е да подхранват и хидратират миглите и техните фоликули. Ако даден продукт се използва системно в продължение на поне 5 седмици, миглите ще станат много по-дълги и по-плътни.

Всеки серум за мигли трябва да бъде тестван от дерматолози, за да се гарантира, че е безопасен и нежен към кожата около очите.

Ефективността на всеси серум за мигли зависи главно от неговите съставки. За високи резултати формулата се състои от натурални компоненти. Най-разпространени са карнитин (възстановява структурата на косата), алое вера(успокоява кожата), витамини Е и В5. Отделно от тези естествени съставки, ние можем да намерим синтетични, които удължават живота на серума за мигли и потискат развитието на бактериите.

ТЕРАПИЯ СЪС СЕРУМ ЗА МИГЛИ

Пълното лечение трае 3-4 месеца и не трябва да бъде по-кратко от 8 седмици. През това време миглите стават по-дебели и по-дълги от обикновено. В някои случаи израстват още мигли и те са много по-тъмни от зрелите. Потребителите правят разлика и потвърждават, че миглите изглеждат много по-силни и по-здрави. Благодарение на много етерични масла, миглите стават лъскави и по-еластични.

Повечето серуми за мигли трябва да се прилагат само веднъж дневно, преди лягане. Малки , остри четки разпространяват продукта равномерно върху горната и долната линия на миглите. Важно е да се премахне грима преди полагането на серума за мигли. Когато кожата е чиста активните агенти могат да бъдат лесно абсорбирани в космените корени и да работят от там.

ЗА ВСЕКИ ЛИ Е СЕРУМА ЗА МИГЛИ?

Серумите за мигли могат да бъдат използвани както от жените, така и от мъжете. Те се препоръчват за тези, чиито мигли са къси и крехки поради заболяване или лечение. Повечето от продуктите не предизвикват никакви странични ефекти и са безопасни за употреба. Въпреки това, бременните и кърмещите жени, както и тези, които се подложени на химиотерапия / лъчетерапия трябва да избягват използването на серуми за мигли.