2# СЕРУМ ЗА МИГЛИ LASHCODE

Един от най-добре оценените серуми. Ефективността е това, което прави серума по-различен и се харесва на хилядите жени по цял свят. Lashcode помага за ревитализиране и даряване с невероятни мигли – просто трябва да се грижим добре за тях. Серумът за мигли Lashcode доставя на миглите важни хранителни вещества, което е и причината ежедневната грижа да е истинско удоволствие и да получите прекрасни резултати: подсилване на миглите, издължаване и сгъстяване.

3-4 седмици за достатъчни, за да може серумът за мигли LASHCODE да направи миглите ви по-гъсти и да подчертае външния ви вид.

Дори и дизайнът на Lashcode привлича вниманието. Има много модерна и красива опаковка. Съставките също са впечатляващи – те включват най-висококачествените хидратиращи съставки и подсилващи растителни екстракти, които са отговорни за стимулирането на растежа на миглите. Важното е, че тази формула не съдържа аромати, оцветители, парабени и силикони. Серумът за мигли Lashcode е направен само от полезни съставки. Заради краткия списък, този серум не пренатоварва и се абсорбира лесно от кожата.

Серумът за мигли Lashcode идва в по-голяма опаковка от повечето продукти, които подобряват състоянието на миглите. Ето защо една опаковка Lashcode издържа за дълго – можете да го използвате дори 6 месеца, особено когато постигнете желаните резултати, защото тогава ще намалите употребата му до няколко пъти на седмица. Все пак трябва да използвате редовно Lashcode върху сухи клепачи. Нанасянето е удобно и точно. Четката е лесна за рисуване на тънка линия върху клепача по корените на миглите.

www.lashcode.bg

ПЛЮСОВЕ

  • много добри съставки, както и естествени такива
  • много ефективен за доставяне на хранителни вещества, хидратация и регенерация
  • лека консистенция и удобен апликатор
  • справедлива цена в сравнение с качеството и резултатите
  • по-голям размер на шишенцето, което помага за по-дълго използване

МИНУСИ

  • достъпен само онлайн